Lämna ett meddelande

Du har semester. Du har planerat 3 veckor på stranden med en altför snabbt smältande glass i handen. Var dag skall avslutas med grillning i den efterlämnade värmen från dagens sol. Avnjuta varje liten timma och varje lite solstrimma tills den dag du åter skall tillbaka till jobbet och åka dit innan solen gått upp och först åka hem efter att den gått ner.
Så nu står du där på din semester på bussstationen och väntar på bussen. Regnet smäller mot busskuren och du får ställa dig längst in mot väggen. Trots det skvätter regnet ner dina skor. Regn borde komma uppifrån och inte från en vinkel som lutar mer lutande tornet i pisa. Med det här är din semester. Bussen kommer och du går ut ur busskuren och väntar på att dörrarna skall öppnas. Och väntar, och väntar. Nu ja! 7 sekunder i regnet och du kan nu redan glömma att frisyren ser ut som du lämnade den imorse. Väl på bussen blir det uppehåll och humöret stiger en aning. Du kliver av bussen och skuttar iväg lite som ett barn glad över att vädret har vänt och du kan svära på att du ser några strålar som skiner igenom de något för gråa molnen. Du går upp efter gatan där du skall möta din kompis. Ser att han inte har dykt upp än. Du ställer dig på plats och väntar. Nu är den prick. 5,10, minuter sen. Du kollar uppåt och ner kommer den största skur du någonsin skådat. Du blir genomblöt direkt och.....

NE! Vänta nu lite. Det var inte alls vad som hände.
Du ställer dig på plats och väntar. Du är faktiskt två minuter tidig. medans du väntar på din kompis ser du att vädret faktiskt spicker upp mer och mer. Din kompis kommer precis efter 2 minuter. Solen har brutit igenom och allt börjar torka upp. Ni vandrar efter gatorna kolla ner mot gräsplätten ni vandrar förbi och inser att ni precis har blivit sweetartade på ett ytterst trevligt sätt. Någon har lämnat ett meddelande till er. Ett simpelt HEJ.



Ny Design

Igen... vad tycker ni?

Ps. Glöm inte att maila dina bilder på sweetart till [email protected]

Dom finns överallt

Ögonen... Dom finns där. Dom kollar på en. Det finns bara en räddning.
Placera ut dom så att även andra kan se dom!






När pickniken är färdig

Kan man återanvända dricksglas & annat som annars bara slängs till att göra konstverk.


Plastmuggar formade detta verk i ett stänsel nära marklandsgatan.
Tack E. för fotot!

Post-its

Fortsätt sprida kärlek med Post-it's!



Ps. Du glömmer väll inte av att det hålls workshops på världskulturmuseet av Navid Modiri idag klockan 14:00-16:00
Du kommer kunna få lära dig gerillastickning gå på skratt terapi och mycket mer! Don't miss it!

Hultsfred

This is Sweetart.
Peppande post-it's tog över Hultsfred.


Hultsfred - Check

Sweetart är tillbaka från Hultsfred-09.
Kreativiteten har flödat i massor och Hultsfred fylldes med kritmålningar, peppande post-it's & stängselvävning.
Tack alla som har hjälpt att sprida sweetartens budskap. Tack alla taggare, vävare, målare, post-it'sar & alla andra kreativa själar. Foton på Hultsfred-Sweetarten kommer i veckan. 

Sweetart drar till hultsfred

Sweetart kommer att vara och göra hultsfred lite vackrare lite roligare & lite mer spännande. 365saker kommer även att vara där och kommer ha en stående punkt per dag på scen i 1 timma annordna flashmobs & kommer lösa alla kreativa besvär som hultsfredarna har. Så fram tills Söndag får ni på eget bevåg utföra lite sweetart och maila in till [email protected] om inget annat så ses vi på hultsfred! 
Med varma hälsningar Sweetart

Jag bjuder på denna


Gör någons dag

Det är varmt, du har precis stigit av bussens vars temperaturmätare varit inställd på 40 grader. Du vet inte vart du skall ta vägen, du har förbrukat denna månadens kassa och vet att du inte har pengar till att köpa den där svalkande glassen. Men du har tur. I det där trädet du alltid brukar gå förbi från busshålplatsen, det där med ett litet hålrum i ligger idag ett kuvert. Det är någon som har varit ute strax före dig och uträttat lite sweetart. Du tar ut det blåa kuvertet och inser att din dag precis har blivit räddad. Inuti ligger tio kronor till den svalkande glassen!


Ta en paus

Det viktigaste med att röra på sig, med att vara kreativ med att träna  är att ta en paus.
Det behövs ibland tid för att låta snön falla till marken innan man skakar om kulan igen.
Ur stillhet föds rörelse.


RSS 2.0